Dzisiaj mała relacja fotograficzna z wczorajszego Happy Fooding, który odbył się u Ulli.
Pewnie część z Was nie wie czym jest fooding - są to cykliczne spotkania, które polegają na wspólnym gotowaniu na określony temat lub kolor, tym razem padło na słoneczny żółty!
My przygotowaliśmy trzy rodzaje "lemoniad" - klasyczną cytrynową, pomarańczową i z kwiatów czarnego bzu.
Zapraszam!
Ryżowa zapiekanka z groszkiem i kurczakiem.
Olga w takcie przygotowywania zupy kukurydzianej.
Szaszłyki curry Patrycji.
Zapiekany chlebek z masłem czosnkowym.
Bakłażany faszerowane fasolką i pomidorami.
Deser Bernadety z bananami, budyniem, ciasteczkami amaretti.
Jeśli jesteś z Krakowa lub jego okolic i masz ochotę zaproponować swoją kuchnię na taką imprezę, skontaktuj się z Olgą ;-).